loading...

O biserică din lemn din localitatea Rozavlea a ars în proporţie de peste 80 %. Făcările au mistuit lăcaşul de cult rapid, intervenţia pompierilor fiind fără folos.

Un incendiu devastator a mistuit biserica din lemn din Rozavlea, unde flăcările au transformat în scrum peste 80 la sută din lăcaşul de cult. Din întraga biserică ce are o suprafaţă de 350 de metri pătraţi nu a rămas decât demisolul, construit din piatră. A ars, de asemenea, şi turla bisericii, înaltă de 67 de metri.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale, însă lemnul uscat a ars mult prea repede. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un cablu electric defect sau izolat necorespunzător, însă ancheta continuă pentru determinarea exactă a cauzei.

Biserica distrusă de foc este numită Şesu Mănăstrii şi are hramul Sf. Gheorghe. Lăcaşul de cult afectat de incendiu nu este monumentul istoric ce datează de la 1717.

Sursa: maramedia.ro


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here