NEWS ALERT
INCREDIBIL! A sunat la 112 pentru a sesiza un posibil furt şi a primit AMENDĂ de 500 de lei

Există lucruri incredibile pe care le poate face o oglindă. De exemplu să susțină o gaură neagră din procesul său perpetuu de a se prăbuși.

De asemenea, oamenii de știință susțin că oglinzile vor fi o componentă importantă a aparatului de călătorit în timp. Pentru a înțelege mai bine forța misterioasă a acestor obiecte, am adunat cele mai fascinante aspecte mai puțin cunoscute despre oglinzi.

Oglinzile și călătoria în timp

Chiar dacă la prima vedere nu pare a exista o legătură concretă între oglinzi și călătoria în timp, lucrurile sunt mai complexe decât am putea crede. Dacă luam două oglinzi și le pasăm la o distanță de câțiva micromilimetri una de cealaltă într-un spațiu vid, se crează efectul Casimir. Acesta este o forță fizică născută din câmpul cuantic al celor două oglinzi. Această masă produce o încărcătură negativă în raportul spațiu-timp și poate crea o viteză superioară celei a luminii. Astfel călătoria în trecut devine posibilă, dar nu și cea în viitor.

Oglinzile produc halucinații

Experimentul este unul simplu și la îndemâna oricui. A fost utilizat de psihologi pentru a încerca să înțeleagă modalitatea de percepție a realității de către organul cel mai misterios al omului. Trebuie doar să aveți o oglindă în care să vă uitați pentru 10 minute. Exerciţiul se va petrece într-o cameră întunecată, unde nu trebuie să pătrundă nicio sursă de lumină. După doar 10 minute de privit în oglindă rezultatele vor fi extrem de înspăimântătoare.

Copiii nu se pot recunoaște în oglindă

Cercetătorii au stabilit că un copil începe să se recunoască în oglindă începând cu vârsta de 2 ani. Ciudat sau nu, același experiment a fost repetat în țările din Africa sau Asia și s-a constat că anumiți copii nu erau capabili să recunoască în oglindă nici la vârsta de 6 ani.

Unele animale se pot recunoaște în oglindă

De exemplu, elefanţii devin brusc veseli când se privesc în oglindă. Acest fapt înseamnă că se recunosc. Gorilele nu pot trece testul recunoaşterii. De ce? Probabil pentru simplul motiv că aceste animale sunt foarte emotive.

Oglinzile pot reflecta și sunetul

Oglinzile pot reflecta atât de bine lumina, cât și sunetul. Acestea sunt numite oglinzi acustice. Ele au fost folosite în Marea Britanie în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial pentru a detecta anumite sunete care proveneau de la avioanele inamice.

Oglinzile pot reflecta materia

Sunt cunoscute sub numele de oglinzi atomice și ele reflectă materia. Aceste oglinzi sunt folosite în câmpurile electromagnetice pentru a reflecta atomii neutri. Reflexia este una stranie pentru că se poate zări întreg valul energetic.

Sursa: realitatea.net

 


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns