loading...

Şoferii din Moscova au avut parte de un început de săptămână extrem de neplăcut. Cisterna unei vidanje încărcate s-a spart, iar încărcătura revărsată pe străzi a umplut carosabilul.

Un autobuz şi un SUV au fost afectate direct de suflul exploziei. Marele noroc al celor aflați în respectivele autoturisme a fost că ambele aveau geamurile închise.

Întreaga scenă a fost filmată de un șofer care participa la trafic, iar din imagini se poate observa cum încărcătura vidanjei se revarsă brusc pe stradă, pe un taxi, un SUV și un autobuz.

La început, şoferul maşinii de la bordul căreia a fost filmată scena este speriat, după care începe să râdă şi exclamă: „Un râu de rahat, un râu de rahat!”. Urmăriți imaginile.

Presa a speculat momentul și, făcând haz de necaz, a comparat incidentul cu un nou atentat.


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here