loading...

Un fost mare fotbalist, coleg cu Gheorghe Hagi la Galatasaray în urmă cu mai mulţi ani, este „vânat” de statul turc, fiind emis un mandat de arestare pe numele sau.

Hakan Sukur este acuzat că ar fi „membru al unei grupări teroriste armate”, făcându-se referire la „Gruparea Gulen”, al cărei lider, Fetullah Gulen, este acuzat de regimul Erdogan că ar fi stat în spatele loviturii de state eşuate.

Locuinţa lui Hakan Sukur din Istanbul precum şi casa tatălui acestuia din Sakarya au fost percheziţionate de poliţie. Momentan, Hakan Sukur se află în SUA împreună cu familia.

Sukur are 112 selecţii în naţionala Turciei, marcând 51 de goluri între 1992-2007. El a intrat în politică în 2011, reuşind să ajungă parlamentar de pe listele partidului Justiţiei şi Dezvoltării, condus de actualul presrdinte Erdogan. În 2013, Sukur a demisionat din partid ramanand parlamentar independent.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here