loading...

Nesimțirea atinge cote maxime pe litoral. Un material video postat pe Facebook surprinde momentul în care un turist opreşte maşina pe DN39, între Tuzla şi Costineşti pentru a-şi goli portbagajul de gunoaie.

Hai sa facem celebru un gunoi care isi goleste portbagajul de gunoaie intre Costinesti si Tuzla! Nr inmatriculare: MS 12 FYT. Share, poate ajunge videoclipul si la el!”, este postarea celui care a filmat momentul, scrie cugetliber.ro

Gestul bărbatului l-a scârbit si pe celebrul prezentator TV, CABRAL cât şi pe cei care au vizualizat filmulețul, iscând isterie pe conturile de socializare.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Asta e specia mutant de cocalar migrator, coborât direct din căruţă în maşină (o trecere prea bruscă), din nefericire apt şi să procreeze. Un mitocan care merită să trăiască sufocat în gunoiul propriu. Doar gunoaiele aruncă gunoi pe marginea drumului…’’, este unul dintre comentariile primite, relatează canacan.ro.

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here