loading...

Clipe de groază au trăit călătorii unui tren care circula în estul Elveţiei, de-a lungul frontierei cu Liechtenstein.

Un individ de 27 ani a incendiat vagonul unui tren care circula între localităţile Buchs şi Seenwald, aflate în cantonul Saint-Gall. Atacul a avut loc cu puţin înainte ca trenul să între în staţie.

După ce a incendiat vagonul cu ajutorul unui lichid inflamabil, tânărul a atacat călătorii cu un cuţit. Şapte persoane au fost rănite, printre care şi un copil de 6 ani şi trei femei având vârste între 17 şi 43 de ani.

La faţa locului au ajuns trei elicoptere de salvare şi pompieri, iar poliţia desfăşoară o anchetă amplă. Atacatorul, la rândul sau, a ajuns şi el la spital. Nu se cunosc momentan motivele atacului.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here