NEWS ALERT
Noile contoare inteligente îi sperie pe români! Mulţi consideră că le este invadat spaţiul privat

Unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din Gainsborough, Lincolnshire, Marea Britanie, i-a fost refuzată angajarea în calitate de șofer din motiv că jobul este „doar pentru români”.

„Sunt un șofer britanic, dar se pare că nu am nicio şansă să-mi găsesc un job în propria ţară. Nu ştiu dacă e din cauză că românii sunt plătiţi mai puţin ori altceva”, a declarat Petter Kennedy.

Peter Kennedy susține că în anuțul de angajare se menționa că locul de muncă este „pentru şoferi din Uniunea Europeană”. Acesta a fost invitat iniţial să participe la un interviu, însă cu o zi înainte, a primit un email prin care era informat că postul se adresează doar românilor.

În emailul primit de Kennedy din partea managerului Arriva era specificat faptul că „cerinţele pe care compania le solicită sunt îndeplinite de românii din zona Watford”.

Compania de transport intenționa să angajeze 30 de şoferi, care să lucreze 38 de ore pe săptămână, pentru care se cerea permis de conducere categoria D, cetăţenie UE, un an de experienţă şi vorbitor de limba engleză.

Sursa: realitatea.md


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns