O arădeană de 86 de ani le-a făcut fată cu brio unor hoți care au intrat în casă pestea ea, în miez de noapte. Deși speriată, octogenara i-a pus pe fugă pe infractori.

loading...

În noaptea de sâmbătă spre duminica, pe când doamna Stela se pregătea de culcare, doi barbați i-au intrat în casa în care locuiește singură, din cartierul Funcționarilor. Hoții au sărit poartă și au forțat încuietoarea unei uși. Femeia a auzit zgomotele și a mers în camera alăturată să vadă ce se întâmplă, unde a dat nas în nas cu infractorii.

”Erau doi vlăjgani, aveau ceva negru pe fată și salopetă neagră. Am strigat după ajutor și m-am dus să-l împing pe unul dintre ei. Mi-a zis să tac, după care a fugit”, a povestit bătrâna.

Deși mică de stătură, având 1,50 metri, dar și la o vârstă înaintată, arădeanca de 86 de ani i-a pus pe fugă pe hoți. Ea a strigat în gura mare după ajutor. ”Am deschis geamul și am țipat să mă audă careva”, a spus femeia.

Bărbății au reușit să fugă cu 50 de lei și un ceas, paguba totală fiind de 200 de lei.

Jandarmii, primii sosiți la locul faptei după ce victima a sunat la 112, nu au reușit să dea de urma hoților. Polițiștii au preluat cazul și fac cercetări pentru infracțiunea de furt din locuință.

Sursa: aradcity.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here