loading...

O arădeană de 86 de ani le-a făcut fată cu brio unor hoți care au intrat în casă pestea ea, în miez de noapte. Deși speriată, octogenara i-a pus pe fugă pe infractori.

În noaptea de sâmbătă spre duminica, pe când doamna Stela se pregătea de culcare, doi barbați i-au intrat în casa în care locuiește singură, din cartierul Funcționarilor. Hoții au sărit poartă și au forțat încuietoarea unei uși. Femeia a auzit zgomotele și a mers în camera alăturată să vadă ce se întâmplă, unde a dat nas în nas cu infractorii.

”Erau doi vlăjgani, aveau ceva negru pe fată și salopetă neagră. Am strigat după ajutor și m-am dus să-l împing pe unul dintre ei. Mi-a zis să tac, după care a fugit”, a povestit bătrâna.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Deși mică de stătură, având 1,50 metri, dar și la o vârstă înaintată, arădeanca de 86 de ani i-a pus pe fugă pe hoți. Ea a strigat în gura mare după ajutor. ”Am deschis geamul și am țipat să mă audă careva”, a spus femeia.

Bărbății au reușit să fugă cu 50 de lei și un ceas, paguba totală fiind de 200 de lei.

Jandarmii, primii sosiți la locul faptei după ce victima a sunat la 112, nu au reușit să dea de urma hoților. Polițiștii au preluat cazul și fac cercetări pentru infracțiunea de furt din locuință.

Sursa: aradcity.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here