DISTRIBUIȚI
loading...

O arădeană de 86 de ani le-a făcut fată cu brio unor hoți care au intrat în casă pestea ea, în miez de noapte. Deși speriată, octogenara i-a pus pe fugă pe infractori.

În noaptea de sâmbătă spre duminica, pe când doamna Stela se pregătea de culcare, doi barbați i-au intrat în casa în care locuiește singură, din cartierul Funcționarilor. Hoții au sărit poartă și au forțat încuietoarea unei uși. Femeia a auzit zgomotele și a mers în camera alăturată să vadă ce se întâmplă, unde a dat nas în nas cu infractorii.

”Erau doi vlăjgani, aveau ceva negru pe fată și salopetă neagră. Am strigat după ajutor și m-am dus să-l împing pe unul dintre ei. Mi-a zis să tac, după care a fugit”, a povestit bătrâna.

Deși mică de stătură, având 1,50 metri, dar și la o vârstă înaintată, arădeanca de 86 de ani i-a pus pe fugă pe hoți. Ea a strigat în gura mare după ajutor. ”Am deschis geamul și am țipat să mă audă careva”, a spus femeia.

Bărbății au reușit să fugă cu 50 de lei și un ceas, paguba totală fiind de 200 de lei.

Jandarmii, primii sosiți la locul faptei după ce victima a sunat la 112, nu au reușit să dea de urma hoților. Polițiștii au preluat cazul și fac cercetări pentru infracțiunea de furt din locuință.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa: aradcity.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns