loading...

Uneori, avem așteptări prea mari de la produse, fără a înțelege, de fapt, prea bine, care sunt calitățile lor. Deci, care este diferența între antiperspirante și deodorante?

Deodorante

Așa cum îi spune și numele, principala preocupare a deodorantului este de a îndepărta mirosul neplăcut al transpirației, datorită ingredientelor antibacteriene pe care le conține. Astfel, bacteriile care cauzează de regulă mirosul neplăcut atunci când intră în contact cu transpirația sunt îndepărtate. Asta nu înseamnă însă că nu deodorant poate împiedica și transpirația în sine. Așadar, alegi un deodorant datorită capacității sale de a ține la distanță mirosurile neplăcute și datorită faptului că îl poți pulveriza pe întregul corp.

Antiperspirante

Spre deosebire de deodorante, antiperspirantele au în compoziție substanțe precum clorura de aluminiu care împiedică apariția transpirației, astfel că pielea rămâne uscată. Este eficient în cazul persoanelor care suferă de transpirație în exces, asigurând totodată pielii și un miros plăcut. De-a lungul timpului, au existat numeroase discuții și o serie de cercetări cu privire la o posibilă legătură între această substanță și apariția cancerului de sân, însă până în acest moment specialiștii nu dat un verdict clar, pentru nu au avut suficiente argumente la îndemână.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Sursa: libertateapentrufemei.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here