loading...

Cea mai dragă persoană din viaţa acestuia trece printr-un moment de cumpănă, iar artistul, împreună cu familia, au făcut un apel disperat către Dumnezeu.

Tatăl lui Florin Salam, Ion Stoian, are probleme foarte grave de sănătate. Potrivit unor surse din anturajul manelistului, părintele acestuia ar avea o formă de cancer în gât, iar medicii din România s-ar fi declarant neputicioşi.

De aceea, ultima speranţă a acestuia se leagă de o clinică din Praga. Sora mai mica a lui Salam, Elena, a postat pe contul de Facebook un mesaj emoţionant, în care îl imploră pe Dumnezeu să-i ajute pe medicii din capitala Cehiei să-i salveze tatăl.

Te rog Doamne Ajută-l pe tatăl meu să facă bine!!!Mâine e o zi mare pentru noi, pentru toată familia noastră, rugaţi-vă pentru tatăl meu să se facă bine!!!nu mă întrebaţi ce are vă rog!!! îmi doresc doar să trăiască!!!Dumnezeul meu Ajuta-l să ajungă cu bine în Praga, să ne spună doctorul că va putea face ceva pentru tăticul meu!!!!Amin!”, a scris Elena, sora mai mică a lui Salam. Surse din jurul lui Florin Salam spun că în ultimii ani, relaţiile dintre Florin Salam şi tatăl său se răciseră, ca urmare a unor certuri, însă starea de sănătate a lui Ion Stoian a făcută ca toată familia acestuia să se mobilizeze pentru a-i salva viaţa.

Sursa: cancan.ro


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here