loading...

Inundaţii catastrofale au lovit mai multe oraşe din sudul Statelor Unite. Trei oameni şi-au pierdut viaţa şi zeci de case au fost acoperite de ape. Cea mai gravă situaţie se înregistrează în Louisiana, unde a fost declarată stare de urgenţă.

Viaţa unei femei din Louisiana a fost salvată în ultima clipă după ce apele revărsate i-au acoperit în totalitate maşina. „Am câinele! Am câinele! Înoată până la barcă!”, i-a spus femeii salvatorul.

Ploile torenţiale au provocat ieşirea mai multor râuri din matcă în regiuni din Texas, Mississippi şi Louisiana. Cea mai gravă situaţie se înregistrează în Louisiana, unde sute de oameni au rămas izolaţi după ce, în unele locuri, apele au depăşit şi un metru.

https://www.youtube.com_UjtUMfq0Ys

„Locuim în această zonă din anii ’80 şi nu am văzut atât de multă apă. Este ireal”, a povestit un localnic.

„Era atâta apă lângă maşina mea, în 30 de minute a crescut la atât. După încă 30 de minute, apa mi-a intrat şi în casă”, a spus un altul.

Localnicii din zonele mai joase au primit ordin de evacuare, în condiţiile în care peste Louisiana continuă să plouă şi se aşteaptă ca nivelul apelor să crească în continuare.


ATENȚIE! Acestea sunt IMAGINILE care au fost văzute de peste jumătate din populația planetei. Au un puternic impact emoțional. DETALII AICI.

Sursa http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/Imagini+dramatice+din+SUA+dupa+inundatii+de+proportii

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here