DISTRIBUIȚI
loading...

Claudiu Lucaci: Vreau să vă întreb despre continuitate. Sunteţi Principesa Moştenitoare. Vedeti posibilă şi participarea voastră  ca o figură centrală în ceea ce urmează să fie această eventuală modificare constituțională [revenirea la monarhie – n.n.?].

Principesa Moştenitoare Margareta a României: Da. Am fost crescută o persoană democratică. Sunt absolut pregătită, sunt aici. Vreau să servesc.

[20:00-20:40]

Claudiu Lucaci: Sunt pregătiţi [o parte din români – n.n.] pentru a repune în discuție rolul monarhiei constituţionale?

Principele Radu al României:  Da, cred că sunt. Numai că proiectul monarhiei este unul al societăţii şi al clasei politice, nu al Coroanei.

Principesa Moştenitoare Margareta a României: Noi suntem pregătiţi, vrem să servim Ţara cum putem, cum facem acum, cum a făcut şi în exil Regele, şi cum poate să fie în viitor. Dar nu depinde numai de noi: depinde de români şi de voinţă politică.

[17:00-17:30]

Claudiu Lucaci: În mentalul colectiv există acest apel la autoritatea supremă, în cazul acesta la Preşedinte. Nu vă este teamă că se poate face acelaşi lucru cu un monarh?

Principele Radu al României: Există posibilitatea ca oamenii să se proiecteze aşa, dar dacă monarhia se va instaura în România, se va instaura printr-o constituţie care nu va mai fi ambiguă. În nici un caz monarhul nu va avea atribuţii care se suprapun peste cele ale liderului politic al ţării, care este premierul. Uitaţi-vă în Marea Britanie: când se alege un nou premier, rezultat al majorităţii parlamentului, el este considerat liderul politic al ţării. Nimeni nu are ideea s-o considere pe Regina liderul politic al ţării. […]

Principesa Moştenitoare Margareta a României: Va fi şi un proces de educaţie, ceva mult mai profund […]

Claudiu Lucaci: O schimbare în interiorul fiecăruia…

[16:30-17:30]

Interviul complet il puteți urmări în clipul de mai jos.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa: monarhiasalveazaromania.wordpress.com


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

3 COMENTARII

  1. eu mi-as dori ca Romania sa fie o Monarhie Constitutionala de genul Marii Britanii…haideti sa supunem la vot ….cred ca multi romani ar dori asta! Cand ne-a fost noua mai bine decat in timpul monarhiei ..!

  2. ei na…..sa stea domnia sa cuminte acolo in elvetia….standard de trai ridicat, tot ce-si doreste, ce-i mai trebuie domniei sale bataie de cap cu hotii din guvern!

Lasă un răspuns