loading...

Suedezii au găsit soluția pentru a-i pedepsi pe vitezomani și pentru a-i bucura pe cei care circulă regulamentar. Aceștia au dezvoltat limitatoarele de viteză inteligente.

Denumit Actibump, sistemul funcționează cu ajutorul unui radar care citește viteza șoferului care se apropie de limitator. Dacă aceasta este una mai mare decât cea regulamentară, limitatorul coboară, formează un șanț și astfel, șoferii vor primi o zgâlțâială pe măsură. În cazul în care viteza înregistrată este mai mică decât limita maximă pe sectorul respectiv, limitatorul nu își schimbă poziția, iar șoferul va trece peste el fără să simtă nimic.

Bicicliștii vor putea rula fără nicio problemă în zonele laterale ale acestuia, iar mașinile de intervenție vor comunica cu Actibumps pentru ca aceastea să nu-și schimbe poziția în timpul misiunilor.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Sursa: auto-bild.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here