loading...

Placa dentară poate cauza probleme serioase. Ea poate distruge smalțul dinților și duce la apariția cariilor dentare. Chiar dacă vă păstrați gura curată, încă mai aveți bacterii. Dacă bacteriile se amesteca cu particulele protectoare și cele alimentare se formează placa si tartrul de pe dinți.

Sunt câteva  soluții naturale care va ajuta la tratarea tartrului si a plăcii dentare.

  1. Smochinele

Smochinele vă  curăță dinții si vă elimină placa dentară. Mănâncă 3-4 smochine, astfel încât glandele salivare să fie stimulate!


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


  1. Brânza

Dacă mănânci brânză, cum ar fi  cea elvețiană sau cașcaval, înainte de masă, neutralizați acidului care afectează producția de placă pe dinți.

  1. Căpșunile și roșiile

În urma analizelor de laborator, s-a constatat că  roșiile și căpșunile sunt bogate in vitamina C, iar acest lucru este motivul pentru care este bine să frecam căpșunile și roșiile pe dinți. Lăsați să rămână timp de cinci minute. Pasta va înmuia tartrul

  1. Bicarbonatul de sodiu

O cantitate mică de bicarbonat de sodiu pe periuța de dinți poate lucra ca un exfoliant natural care poate elimina o acumulare de pe dinți.

  1. Aloe Vera

Se utilizează pentru curățarea dinților. Puteți utiliza numai gelul din plantă, sau se amestecă cu glicerina vegetală, lămâie si bicarbonat de sodiu, rezultând un exfoliant.

  1. Coaja de portocală
    Coaja de portocala ajuta la lupta împotriva bacteriilor care creează tartru si cu ajutorul acelei coji îți albești dinții.

7.Oțet

Clătirea cavității bucale  cu oțet poate ajuta la eliminarea tartrului de pe dinți. Ar trebui să se amestece două linguri de oțet, o lingură de sare, și un sfert de cană de apă.

Sursa: avramflorea.ro

 

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here