NEWS ALERT
S-a întâmplat în România! Este record în Europa! O ursoaică are de două ori mai mulți pui decât ar fi fost normal

O bisericuță din satul Corund a îngrozit lumea datorită scenelor pictate pe lăcașul de cult care datează din anul 1723.

Oamenii locului povestesc că a fost construită inițial pe deal, departe de case, și după zeci de ani au pus mână de la mână și au adus-o în mijlocul satului, fiind sfințită cu hramul sfinților Mihail și Gavril. Odată intrat aici nu iți poți lua ochii de pe pereții înnegriți de vreme și de fumul lumânărilor, pe care încă se mai văd înfricoșătoarele scenete pictate de un necunoscut.

Rând pe rând, lenea, lăcomia, avortul, beția, desfrâul toate se regăsesc pe pereții pronaosului. Cea mai înfricoșătoare dintre toate este scena Judecății de Apoi în care sunt reprezentați oameni și diavoli. Deși sătenii își scuipă în sân de câte ori o văd, preotul spune că nu e altceva decât o simplă învățătură pentru cei ce nu urmează calea cea dreaptă și cad în păcat.

Unii localnici își fac cruce și se tem să între în lăcașul vechi de peste 300 de ani. Spun că nu văd lucru curat în biserica pe ale cărei ziduri apar mai mulți diavoli decât sfinți. Blestemat sau nu lăcașul de cult atrage mai mulți turiști decât enoriași. Străinii sunt curioși să afle povestea bisericii cu draci, așa că de curând a fost introdusă în circuitul turistic al bisericilor din nord vestul țării.

Sursa: caplimpede.ro

 

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Testul rapid care îţi spune cât de stresat eşti
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns