loading...

O poveste ca în filme vine din Africa de Sud unde un caz de răpire, aparent de nesoluţionat, a fost elucidat după 19 ani.

O femeie în vârstă de 52 de ani a fost arestată după ce fata pe care a furat-o acum 19 ani din braţele mamei, la naştere, a fost recunoscută, la şcoală, chiar de sora ei biologică.

A urmat un test de paternitate al cărui rezultat a confirmat că fata este de fapt fiica pierdută a sud-africanilor. Femeia condamnată pentru răpire susţine însă că nu a ştiut că fetiţa fusese furată.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Mai exact, le-a spus anchetatorilor că a luat copilul de la o femeie care nu putea să-l crească. Procurorii nu au crezut povestea. A fost arestată în 2015 şi a primit o condamare de 10 ani de închisoare. Fata a ales, pentru moment, să rămână alături de cei care au crescut-o.

Zephany nu este numele real al fetei. Părinţii au ales să o numească astfel, în presă, pentru siguranţa ei. Ea locuieşte la o distanţă de câţiva kilometri de casa părinţilor ei naturali.

Sursa: observator.tv

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here