loading...

Delia Matache și Rihanna s-au cunoscut în culise la finalul show-ului de duminică seară, iar starul internațional a felicitat-o pentru prestația avută în deschiderea concertului său.

”Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertății. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generației noastre. Și când spun voce, nu mă refer doar la calitățile vocale, ci și la modul în care a reușit și reușește în continuare să influențeze milioane de oameni cu spiritul ei liber și frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!”, declara Delia Matache, imediat ce a aflat că ea a fost aleasa Rihannei, dintr-o listă pe care se aflau numele mai multor artiști autohtoni.

Vedeta noastră autohtonă își dorea în sinea ei o întâlnire cu starul internațional, chiar dacă nu a făcut public acest lucru. Și iată că dorința i s-a împlinit! La scurt timp după concertul său, în back-stage, Delia a făcut cunoștință cu Rihanna! Ba mai mult, artista noastră a fost chiar felicitată de starul internațional pentru prestația avută în deschiderea concertului său!

”Ambele s-au felicitat, reciproc, și s-au arătat încântate de cunoștință. Întâlnirea a fost una scurtă, a durat maxim cinci minute. Delia a rămas apoi cu persoanele din staff-ul Rihannei, care de asemenea au felicitat-o pentru concertul pe care l-a susținut”, ne-a mărturisit o persoană din echipa Deliei, care a fost de față la respectiva întâlnire. Aceeași sursă ne-a spus și motivul pentru care Rihanna și Delia nu s-au fotografiat împreună: ”Rihanna era imediat după concert. Poate era transpirată și obosită, nu a vrut să facă niciun fel de poze în acel moment. Nici Delia nu se lasă fotografiată imediat ce se dă jos de pe scenă, ci mai așteaptă să-și revină un pic”.

Sursa: libertatea.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here