NEWS ALERT
Noile contoare inteligente îi sperie pe români! Mulţi consideră că le este invadat spaţiul privat

Delia Matache și Rihanna s-au cunoscut în culise la finalul show-ului de duminică seară, iar starul internațional a felicitat-o pentru prestația avută în deschiderea concertului său.

”Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertății. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generației noastre. Și când spun voce, nu mă refer doar la calitățile vocale, ci și la modul în care a reușit și reușește în continuare să influențeze milioane de oameni cu spiritul ei liber și frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!”, declara Delia Matache, imediat ce a aflat că ea a fost aleasa Rihannei, dintr-o listă pe care se aflau numele mai multor artiști autohtoni.

Vedeta noastră autohtonă își dorea în sinea ei o întâlnire cu starul internațional, chiar dacă nu a făcut public acest lucru. Și iată că dorința i s-a împlinit! La scurt timp după concertul său, în back-stage, Delia a făcut cunoștință cu Rihanna! Ba mai mult, artista noastră a fost chiar felicitată de starul internațional pentru prestația avută în deschiderea concertului său!

”Ambele s-au felicitat, reciproc, și s-au arătat încântate de cunoștință. Întâlnirea a fost una scurtă, a durat maxim cinci minute. Delia a rămas apoi cu persoanele din staff-ul Rihannei, care de asemenea au felicitat-o pentru concertul pe care l-a susținut”, ne-a mărturisit o persoană din echipa Deliei, care a fost de față la respectiva întâlnire. Aceeași sursă ne-a spus și motivul pentru care Rihanna și Delia nu s-au fotografiat împreună: ”Rihanna era imediat după concert. Poate era transpirată și obosită, nu a vrut să facă niciun fel de poze în acel moment. Nici Delia nu se lasă fotografiată imediat ce se dă jos de pe scenă, ci mai așteaptă să-și revină un pic”.

Sursa: libertatea.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns