loading...

În urma analizelor, medicii au descoperit, de curând, că metalul utilizat în special la lipirea bijuteriilor afectează sănătatea unor organe ca rinichii, plămânii sau ficatul.

Bijuteriile periculoase pot fi atât cele vechi, care au fost duse la reparat, cât şi cele noi, cu diverse monturi.

Folosirea cadmiului, o substanţă cancerigenă şi toxică, în bijuterii, în aliaje de lipit, este interzisă în UE din 2011. Totuși unii îl folosesc.

Specialiștii au descoperit ca acest metal devine nociv în contact cu pielea. Cei care poartă astfel de obiecte de podoabă, inclusiv copiii, pot risca expunerea la cadmiu prin contact cutanat sau prin lingere, informează unica.md.

Sursa: realitatea.net

 


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here