NEWS ALERT
„Dragi români, vă scriu din anul 2036 . In sfârșit, promisiunile doamnei Olguta au fost respectate!"

La Vatican au venit țiganii în pelerinaj. Un număr de peste 5.000 de rromi au fost primiți, la începutul săptămânii de către Papa Francisc. Suveranul Pontif a profitat de ocazie și a condamnat discriminarea țiganilor în Europa, dar a afirmat că si ei trebuie, la rândul lor, să respecte legea și să își trimită copiii la școală.

Le-a cerut țiganilor să nu mai fie violenți și să renunțe la „escrocherie”, informează Mediafax. A îndemnat pe romii care călătoresc în Europa să respecte legea si să nu se mai facă de rușine.

„Nu dați mass-media și oamenilor motiv să gândească rău despre voi”, le-a zis Papa Francisc țiganilor prezenți în Aula Paul al VI-lea, cu ocazia Pelerinajului mondial al țiganilor.

El a mai atenționat țiganii care se consideră creștini că trebuie să „evite tot ceea ce nu este vrednic: minciuna, frauda, escrocheriile, lupta”. Papa a explicat că în timp ce statul trebuie să garanteze educație, este „de datoria adulților să se asigure că cei mici merg la scoală”.

A mai spus că țiganii au suferit prea mult timp din cauza xenofobiei și le-a transmis că este timpul să „întoarcă pagina”.

Sursa: stireazilei.com


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns