loading...

La Vatican au venit țiganii în pelerinaj. Un număr de peste 5.000 de rromi au fost primiți, la începutul săptămânii de către Papa Francisc. Suveranul Pontif a profitat de ocazie și a condamnat discriminarea țiganilor în Europa, dar a afirmat că si ei trebuie, la rândul lor, să respecte legea și să își trimită copiii la școală.

Le-a cerut țiganilor să nu mai fie violenți și să renunțe la „escrocherie”, informează Mediafax. A îndemnat pe romii care călătoresc în Europa să respecte legea si să nu se mai facă de rușine.

„Nu dați mass-media și oamenilor motiv să gândească rău despre voi”, le-a zis Papa Francisc țiganilor prezenți în Aula Paul al VI-lea, cu ocazia Pelerinajului mondial al țiganilor.

El a mai atenționat țiganii care se consideră creștini că trebuie să „evite tot ceea ce nu este vrednic: minciuna, frauda, escrocheriile, lupta”. Papa a explicat că în timp ce statul trebuie să garanteze educație, este „de datoria adulților să se asigure că cei mici merg la scoală”.

A mai spus că țiganii au suferit prea mult timp din cauza xenofobiei și le-a transmis că este timpul să „întoarcă pagina”.

Sursa: stireazilei.com


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here