loading...

„Chipul Domnului”, o biserica creştină din capitala Bosniei-Herţegovina, Sarajevo, a fost incendiată intenţionat în această dimineaţă.

Conform portalului macedonean Pozitiv, biserica a fost incendiată cu ajutorul unei făclii aprinse ce a fost aruncată pe una dintre ferestrele deschise ale clădirii.

Părintele de la lăcaşul de cult amintit, Iadran Danilovic, spune că, în timpul slujbei de duminică, el şi enoriaşi care se aflau în interior au simţit miros de fum în biserica. Imediat, au fost chemaţi pompierii şi forţele de ordine.

Bănuielile privind făptuitorii se îndreaptă către comunitatea musulmană, însă nimic nu este dovedit până la această ora.


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here