loading...

Teroriştii ISIS au însângerat din nou Turcia, de această dată fiind autorii unui atentat soldat cu peste 30 de morţi şi 94 de răniţi, în oraşul Gaziantep, în apropiere de graniţa cu Siria.

O explozie puternică s-a produs în apropierea unei nunţi organizate în aer liber, ulterior preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, spunând că, probabil, este mâna Statului Islamic.

În iulie, Turcia a mai fost lovită de un atentat sângeros, 44 de oameni fiind ucişi pe aeroportul Ataturk din Istanbul.

Turcia este măcinată şi de conflicte interne, după eşuarea loviturii de stat.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here