loading...

Japonia, China şi Coreea de Sud au ajuns la un acord care le va permite să ia măsuri menite să convingă Coreea de Nord să se abţină de la provocări.

Alianţa celor trei state vine după ce Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică de pe un submarin din Marea Japoniei, scrie publicaţia The Asahi Shimbun.

„Noi confirmăm că ţările noastre vor avea acţiuni comune internaţionale, inclusiv în Consiliul de Securitate al ONU şi vrem ca statul nord-coreean să respecte rezoluţiile Consiliului”, a spus Ministrul de Externe al Japoniei, Fumio Kishida.

„Japonia nu poate tolera astfel de acţiuni provocatoare”, a continuat acesta.

Ministrul de Externe sud-coreean a spus, la rândul sau, că Tokyo, Beijing şi Seul sunt pe aceeaşi lungime de undă, căzând de acord să fie îngrădită fabricarea de rachete balistice în Coreea de Nord, pe care acesta a numit-o „cea mai mare ameninţare la adresa siguranţei din regiune”.


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here