loading...

Caz șocant în Hanovra, Germania. O femeie de origine kurdă a fost împușcată mortal la propria nuntă, pentru că a refuzat să se căsătorească.

Motivul? Mirele era chiar vărul ei, însă acest lucru nu este neobișnuit în tradiția lor. Tatăl fetei de 21 de ani a postat o imagine pe contul său de Facebook cu tânăra întinsă într-o piscină. Bărbatul cere să se facă dreptate.

”Cu adâncă tristețe și durere vă anunț că mi-am pierdut fiica. A murit în piscină, într-o baltă de sânge din cauza unei tradiții perfide”, a declat bărbatul.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Omul susține că o lăsase pe tânără în grija fraților săi, în timp ce el se afla în Irak la muncă, însă aceștia au pus la cale nunta în mare secret. Pentru că fata a refuzat, s-a considerat o insultă adusă familiei, așa că a plătit cu viața.

Sursa: antena3.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here