loading...

Începând cu 15 septembrie 2016, fiecare tânăr care va împlini 18 ani va primi un voucher în valoare de 500 de euro care poate fi cheltuit pe cărţi, bilete de concert, bilete la teatru, film sau muzee. În jur de 575.000 de tineri vor beneficia de acest „bonus de cultură”. Din 2017, guvernul italian intenţionează să le ofere şi profesorilor 500 de euro pentru pentru dezvoltarea profesională a acestora.

Proiectul va costa guvernul nu mai puţin de 290 de milioane de euro, informează The Independent, citat de Business Magazin.

„Iniţiativa le aduce aminte tinerilor cât de important este consumul de cultură şi cât de importantă este cultura pentru fiecare persoană şi societate”, a declarat Tommaso Nannicini, secretar de stat.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Cei care au împlinit 18 ani vor putea beneficia de voucher prin intermediul unei aplicaţii şi poate fi folosit atât la magazine online cât şi la cele tradiţionale.

Guvernul italian vrea să implementeze o iniţiativă asemănătoare în 2017, oferindu-le profesorilor 500 de euro pentru dezvoltarea profesională a acestora.

Sursa: businessmagazin.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here