NEWS ALERT
Povestea lui Bachus, traficantul de alcool condamnat la moarte de Ceausescu, dupa ce a produs o paguba de 5 milioane de dolari statului roman

Austria a lansat un atac usturător la adresa cancelarului german, Angela Merkel, încercând să-i transmită că Germania trebuie să închidă cât mai repede graniţele pentru refugiaţi.

Ministrul austriac al Apărării, Hans Peter Doskozil, a declarat că Merkel a încurajat, prin politica sa, venirea tot mai multor solicitanţi de azil din Orientul Mijlociu în Europa.

Dialogul înţepător de la distanţă dintre cele două state vine pe fondul deteriorării relaţiilor dintre ele, Austria acuzând, în repetate randuri, Germania că Angela Merkel este vinovată pentru haosul produs de refugiaţi în Europa.

În ultimul an, Viena a purtat o adevărată lupta cu Berlin şi Bruxelles, vizavi de politicile imigraţioniste din UE. Doskozil i-a transmis Angelei Merkel să înceteze a mai repeta acel „Wir das schaffen (noi o putem face), pentru că acest motto a fost cel care a încurajat haosul în Europa.

„Germania trebuie să spună în mod clar: graniţele sunt închise. Nu înţeleg de ce cancelarul german repetă motto-ul sau, ‘putem face acest lucru’, sub altă formă ‘încă mai putem face acest lucru’. Această atitudine este văzută de către refugiaţi că o încurajare de a veni în Europa.

Noi nu vom accepta ca această încurajare să pună Austria într-o poziţie care ar tenta tot mai mulţi refugiaţi din Italia să vină în Austria, pentru a trece în Germania. Dacă Germania îşi închide graniţele în acelaşi timp, noi ce facem?”, a spus ministrul.

Acesta a mai adăugat că va asigura graniţa cu Italia prin închiderea Pasului Brenner. Viena are, totodată, în plan să construiască un gard mnasiv la frontieră, la pasul montan menţionat, care este principalul punct de trecere dintre Austria şi Italia.


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns