O DESCOPERIRE IMPORTANTĂ revoluționează stomatologia! Dinții cresc în doar 9 săptămâni! Progresele din stomatologie permit noi soluții, implanturile si protezele dentare sunt doar unele dintre ele.

loading...

Recent a intrat în uz o procedură cu adevărat revoluționară, care permite regenerarea completă a dinților căzuți! Un studiu de ultimă oră realizat de celebrul medic stomatolog Jeremy Mao de la Universitatea Columbia, ne arată că în prezent dinții pot fi regenerați complet prin intermediul celulelor stem prelevate de la pacient.

 Descoperirea ne va oferi șansa de a avea dinți noi. Dr. Jeremy Mao folosește in acest scop un esafodaj special fixat pe locul dintelui pierdut, pe tiparul căruia dintele creste din nou cu ajutorul celulelor stem injectate în gingie.

 Această tehnologie modernă vă oferă posibilitatea de avea dinți noi în doar nouă săptămâni. Termenul de nouă săptămâni este timpul necesar pentru acest proces de creștere.

 Implanturile dentare pot duce uneori la complicații ca:
– infecții
– respingerea de către corp a implanturilor dentare
– sudarea improprie a implanturilor dentare de osul maxilar
– leziuni gingivale

Dr Mao afirma:

„Dintele lipsă este înlocuit cu celule stem, de la propriul corp. Iar dintele se unește cu țesutul din jur. Da, este simplu! Acest lucru va crește procesul de regenerare și va duce la o recuperare rapidă. “

Iată deci ce importanță uriașă au aceste proceduri de autoregenerare dentară. Sunt mai puțin invazive, implică riscuri mult mai mici și sunt complet nedureroase.

Sursa: andreilaslau.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here