loading...

La un după ce a afirmat că este fiica Patriarhului Daniel, Steluţa Vişan Ciobotea, cunoscută până atunci drept nepoata acestuia, solicită realizarea unui test de paternitate.

Femeia în vârstă de 35 de ani a declarat recent că este hotărâtă să demonstreze că Prea Fericitul Daniel îi este tată şi nu unchi, aşa cum se credea până în urmă cu 12 luni.

„Se ştia demult că sunt fata lui… încă de pe vremea lui Ceauşescu”, a povestit Steluţa.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


„În plus, ce motiv ar fi avut să aibă atât grijă de mine? De când eram mică mă vizita, îl vizitam, îmi cumpăra tot felul de lucruri… De cele mai multe ori îmi lua cărţi, dar îmi aducea şi tot felul de suveniruri sau chiar bijuterii din străinătate atunci când pleca”, a mai spus femeia.

Steluţa a explicat că a decis să ceară realizarea testului ADN abia acum pentru că în ultima perioadă a avut mai multe probleme cu părinţii care au crescut-o.

„Familia mea m-a dat în judecată, dorind să o pună pe sora mea cea mică curator pentru mine, pe motiv că aş fi nebună. (…) Au început să mă tot cheme în judecată pe acest motiv, însă scopul lor este altul. Vor să pună mâna pe averea mea, deoarece Patriarhul mi-a lăsat mie tot ceea ce are. Ştiu că şi casele din Bucureşti sunt în proporţie de 80% pe numele meu”, a povestit Steluţa.

Femeie este încrezătoare că rezultatele testului ADN vor demonstra ceea ce ea susţine de peste un an şi că doar astfel va putea să se bucure de drepturile ce-i revin ca fiică a Patriarhului Daniel.

Pe de altă parte, Florea Vişan Ciobotea, mama Steluţiei şi sora Patriarhului, continuă să nege ipoteza Steluţei.

Sursa: gandul.info

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here