loading...

Se spune că a uita și a greși sunt „omenești”. Ce poți face totuși în situații neprevăzute? Găsește soluții cu ceea ce ai la îndemână!

Cum deblochezi un coș de cumpărături când nu ai monede?

Dacă mergi la supermarket și nu ai la tine nicio monedă de 50 de bani folosește o cheie în locul monedei. Nu uita să o recuperezi înainte să pleci.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Cum verifici calitatea carburantului într-o benzinărie?

Pune câteva picături de benzină sau motorină pe o coală de hârtie, apoi suflă, câteva secunde, până se usucă. Un carburant de bună calitate ar trebui să lase o pată abia vizibilă pe hârtie. Dacă vezi pete uleioase și multicolore pe hârtie, înseamnă că acel carburant este de proastă calitate.

Ce poți face dacă ți-ai uitat cheile închise în mașină?

Soluția este șiretul de la pantofi. Modelează șiretul printre crăpăturile de la ușa mașinii, după ce i-ai făcut un nod suficient de mare pentru a prinde clanța portierei.

Cum desfaci o sticlă de vin fără tirbușon?

Înlocuiești tirbușonul cu un pantof cu  talpa tare. Așează sticla de vin între genunchi, cu gâtul în jos, și strânge-o bine. Apoi, lovește baza sticlei cu talpa pantofului până când dopul iese suficient de mult încât să poți să îl tragi cu mâna.

Cum să nu îți mai pătezi hainele de ruj?

Pentru a evita această situație neplăcută, tot ce trebuie să faci este ca, atunci când te dai cu ruj, să îți acoperi înainte buzele cu un șervețel, să îl lipeşti bine şi să aplici pudra cu ajutorul unei pensule pe deasupra. La final, o să observi că rujul va rămâne fixat pe durata întregii zile.

Sursa: .unica.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here