DISTRIBUIȚI
loading...

Se spune că a uita și a greși sunt „omenești”. Ce poți face totuși în situații neprevăzute? Găsește soluții cu ceea ce ai la îndemână!

Cum deblochezi un coș de cumpărături când nu ai monede?

Dacă mergi la supermarket și nu ai la tine nicio monedă de 50 de bani folosește o cheie în locul monedei. Nu uita să o recuperezi înainte să pleci.

Cum verifici calitatea carburantului într-o benzinărie?

Pune câteva picături de benzină sau motorină pe o coală de hârtie, apoi suflă, câteva secunde, până se usucă. Un carburant de bună calitate ar trebui să lase o pată abia vizibilă pe hârtie. Dacă vezi pete uleioase și multicolore pe hârtie, înseamnă că acel carburant este de proastă calitate.

Ce poți face dacă ți-ai uitat cheile închise în mașină?

Soluția este șiretul de la pantofi. Modelează șiretul printre crăpăturile de la ușa mașinii, după ce i-ai făcut un nod suficient de mare pentru a prinde clanța portierei.

Cum desfaci o sticlă de vin fără tirbușon?

Înlocuiești tirbușonul cu un pantof cu  talpa tare. Așează sticla de vin între genunchi, cu gâtul în jos, și strânge-o bine. Apoi, lovește baza sticlei cu talpa pantofului până când dopul iese suficient de mult încât să poți să îl tragi cu mâna.

Cum să nu îți mai pătezi hainele de ruj?

Pentru a evita această situație neplăcută, tot ce trebuie să faci este ca, atunci când te dai cu ruj, să îți acoperi înainte buzele cu un șervețel, să îl lipeşti bine şi să aplici pudra cu ajutorul unei pensule pe deasupra. La final, o să observi că rujul va rămâne fixat pe durata întregii zile.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa: .unica.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns