loading...

Primul metrou fără conductor va funcționa în China din 2017. Plecările trenurilor, deschiderea si închiderea ușilor, precum și curățenia sunt operate de la distanta, precizează agenția Xinhua News, citată de Agerpres. China a realizat un sistem de metrou complet automat încă din 2010 și și-a dezvoltat continuu tehnologiile de bază.

Metroul lipsit de conductor va intra în circulație la sfârșitul anului viitor.

Pe liniile de metrou din Beijing 3, 12, 17, 19 și pe noua linie care face legătura cu aeroportul vor funcționa trenuri operate complet automat.

Se estimează că lungimea totală a liniilor de metrou complet automate din Beijing va ajunge la 300 km până în anul 2020.

Dezvoltarea si utilizarea sistemelor de operațiuni locale face parte din inițiativa ”Made in China 2025” prin care se urmărește modernizarea industriei statului chinez. Mișcarea va contribui de asemenea la întărirea prezentei chinezești in cadrul industriei globale de transport pe șine si la asigurarea securității facilitaților-cheie de infrastructura ale țării.

Sursa:stirileprotv.ro


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here