NEWS ALERT
Sfaturile pe care le vi da Dr. Oz. ca sa arătați mai tineri! Care aliment are un conținut ridicat de licopen?

Într-un film de aproape zece minute postat pe Youtube, un cuplu de turişti americani îşi exprimă nemulţumirea faţă de ceea ce au găsit în România. Într-o notă ironică, cei doi vorbesc despre condiţiile proaste de transport pe calea ferată, de oameni care miros urât, de mizeria din spaţiile de cazare.

Clipul începe cu o filmare în trenul care duce cuplul de turişti americani către Cluj Napoca. Nota ironică a filmuleţului reiese încă din primele secvenţe, când cei doi surprind un ceas „îngheţat în timp“.

Opt ore durează călătoria, spun personajele clipului, timp în care au avut de suportat căldura sufocantă şi mirosurile emanate de oameni.

Nici cazarea nu îi mulţumeşte pe americani, care descoperă în apartamentul închiriat mizerie, lenjerie neschimbată şi perne cu miros. „Nu suntem mulţumiţi deloc de ce am găsit. De ce? Pentru că totul este murdar”, spun americanii.

Turiştii sosiţi de peste ocean realizează un videojurnal de călătorie prin toată Europa şi până acum au mai filmat episoade în România, nu la fel de critice. Vizita acestora la Cluj vine după un popas în Croaţia, despre care spun că este raiul pe pământ, în comparaţie cu ceea ce au găsit în ţara noastră. Citeşte mai mult pe adevarul.ro.


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns