loading...

Sunt vorbele pline de înțelesuri ale părintelui Calistrat Chifan. Prin ceea ce spune ne arată că totul ține de Dumnezeu, omul se poate vindeca, poate scăpa prin credința sa sau poate trece la cele veșnice.

Vindecarea prin Credinţă! O alta măsură a vindecării, vine prin Harul lui Dumnezeu! Doctorul este cleşte în Mana lui Dumnezeu. El vindecă ceea ce este spre vindecare, şi nu poate vindeca ceea ce este spre mântuire!

Exemplele sunt nenumărate. Noi le numim în tehnica ştiinţifică Malpraxis!

Când spunem noi, că nu a ştiut doctorul ce să îi facă, a greşit şi l-a omorât. Nu l-a omorât nimeni!
Un doctor înţelept a spus odată aceste vorbe:
„Dacă vor 10 să te omoare şi Dumnezeu te vrea sănătos, vei scăpa!
Dacă vor 10 să te vindece, şi Dumnezeu vrea să se sfârşească zilele tale, vei muri!”
Parintele Calistrat Chifan


ATENȚIE! Acestea sunt IMAGINILE care au fost văzute de peste jumătate din populația planetei. Au un puternic impact emoțional. DETALII AICI.

Sursa: ampress.ro

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here