loading...

Intrarea într-o moschee din nord-estul Germaniei a fost zidită de persoane necunoscute. De asemenea, pe cărămizi au fost lipite afișe anti-musulmane.

Poliția din Mecklenburg a deschis o anchetă după ce un zid de cărămizi de un metru înălțime a fost ridicat peste intrarea în moscheea din localitate, informează The Local. Moscheea este încă în construcție.

Potrivit NDR, acuzațiile care sunt aduse făptașilor sunt de „distrugere a proprietății” și „incitare la ură”. Pe unul dintre afișele postate pe nou zid scrie: „Spuneți despre voi că sunteți credincioși. Noi vă spunem că sunteți invadatori”.

Pe un alt afiș este un citat dintr-o poezie recitată în urmă cu 20 de ani de președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan: „Moscheile sunt cazematele noastre, minaretele sunt baionetele noastre, credincioșii sunt soldații noștri”.

Sursa: aktual24.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here