DISTRIBUIȚI
loading...

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, a declarat, într-o întrunire electorală la Phoenix (Arizona), că nu va există nicio amnistie în privința imigranților ilegali și că va construi un zid la granița cu Mexicul imediat după ce va fi ales la Casa Albă.

Cu aceste declarații Trump a ținut să spulbere așteptările analiștilor, care susțineau că atitudinea candidatului republican fată de imigrație se va „înmuia”.

Trump a făcut aceste afirmații la câteva ore după o vizită fulger în Mexic. „Ne vom lua tara înapoi”, a repetat Trump în timpul discursului. „Vom construi un zid pe toată lungimea frontierei sudice. Iar Mexicul va plăti pentru el, 100%. Ei nu știu încă, dar vor plăti”, a subliniat republicanul, citat de The Guardian.

El a adăugat că încă din „prima oră” ca președinte va lua decizia de a-i deporta pe cei care se află ilegal în SUA, numărul acestora fiind de câteva milioane. El a menționat că va anula programul administrației Obama prin care se urmărea ca 800.000 de tineri mexicani, care au ajuns în SUA când erau copii, să primească permise de ședere.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa: aktual24.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns