loading...

Locotenentul­ colonel ceh Marek Obrtel (49 de ani) a înapoiat medaliile primite de la NATO în urma participării sale la acțiunile din Afghanistan.

Marek Obrtel este convins că în Kosovo a avut loc un genocid împotriva sârbilor, provocat de Occident și susține că Alianța Nord­ Atlantică ( NATO )este „o organizație criminală” cu „interese atroce” informeaza anonimus.ro.

În Kosovo s­a comis un genocid împotriva sârbilor, pe care l­a provocat Occidentul și, de aceea, sunt compleșit de sentimente de tristețe, amărăciune și dezamăgire, pentru că am făcut parte din acțiunile NATO. Am fost martor și am văzut cum mafioții drogurilor devin distinși reprezentanți ai așa ­numitului stat Kosovo și cum criminalii în masă ajung eroi.

Kosovo este o mare tragedie europeană, care s­a petrecut în casa noastră, în Europa, care a permis, mai bine spus a provocat genocidul” declară Marek Obrtel într­un interviu pentru cotidianul sârb «Vecernje novosti».

“În primul rând, în interior se duc campaniile media, colorate cu revoluţii, atacuri în punctele cele mai sensibile, diviziuni etnice sau diferenţe religioase. Mai simplu spus, sunt destabilizate. Apoi vine NATO cu unităţile ei speciale, urmată de organizaţiile umanitare şi misiunile de observare, ca pretins protector al drepturilor şi libertăţilor omului. Imediat după apar «businessmenii» care încep să reconstruiască ţara, respectiv să-şi realizeze interesele lor”, a afirmat Obrtel. El a apreciat şi că Bosnia-Herţegovina “a mers ceva mai bine decât Kosovo”.

Sursa: frip.ro și paginaeuropeana.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here