Caz șocant petrecut pe ruta feroviară București-Nord – Timisoara. O femeie însărcinată a născut în vagon în cea mai lungă călătorie în apropiere de halta din Videle, la doar câteva luni după ce trenul plecase din Gara de Nord.

loading...

Aceasta susține că până a ajuns la destinație, în Timișoara, Bogdănel al ei, se apropia deja de vârsta de 15 ani.

-Numai eu știu cat m-am pătimit cu el. Noroc cu oamenii care mai urcau și mai coborau pe traseu, mai îmi dădeau o pâine, un măr, un lapte praf și uite așa l-am făcut mare.

L-am învățat să scrie si să citească din Gazeta de Sud, cumpărată de la vânzători ambulanți,  ca până am ajuns la Craiova, numai bine, făcuse Bogdanel 7 ani și ar fi putut merge în clasa întâi.

Istorie a învățat de la un domn, fost colonel, care a mers cu noi vreo 2 ani, de la Orsova la Caransebes iar geografie, științe ale naturii și școala vieții, le-a învățat micuțul privind pe geam sau intrând în vorbă cu diverși alți pasageri care s-au tot perindat prin trenul nostru.

Durerea mea cea mare e că nu a apucat și el mititelu să vadă marea, acum cat e tânăr. Poate la anu` ne suim într-unul din trenurile verii și astfel, pe la 40 și ceva de ani, va coborî și el în Constanta, că eu nu cred să mai apuc….

A declarat biata femeia cu ochii în lacrimi.

Sursa: ponturifierbinti.com


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here