loading...

Imigraţia a fost una dintre temele fierbinţi atunci când s-a pus problema Brexitului. Imigraţia a crescut puternic în Marea Britanie în ultimii ani, după ce ţările din estul Europei au aderat la UE, iar cetăţenii acestora au putut circula liber.

Totodată, crizele din Orientul Mijlociu şi nordul Africii au adus către Regatul Unit o mulţime de oameni aflati în căutarea unei vieţi mai bune şi mai sigure, noteaza Quarz

Un recent studiu efectuat în Marea Britanie a arătat care sunt imigranţii ce le provoacă cele mai mari îngrijorări britanicilor.

Studiul, efectuat pe un esantion reprezentativ de 1668 de adulţi, a relevat că 70 la sută dintre britanici consideră că imigraţia a fost prea mare în ultimii ani. Respondenţii au fost întrebaţi apoi căror imigranţi, aparţinând diferitelor state ale lumii, le-ar interzice să mai între în Marea Britanie.

S-a dovedit că americanii sunt cel mai bine primiţi în Insula, urmaţi de canadieni, irlandezi, australieni şi suedezi.

La coada clasamentului, cei mai nepopulari imigranţi sunt turcii, urmaţi de români şi nigerieni. Regăsim apoi pakistanezii, egiptenii şi ruşii în aceste ultime poziţii ale nepopularităţii.


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

1 COMENTARIU

  1. partial adevarat si totusi incomplet expus. Noi romanii pornim de la premiza de neseriozitate mai peste tot prin Europa; si acest renume se datoreaza ispravilor unora dintre conationalii nostri – care ar fi mai bine sa ramana in tara si sa traiasca intr-o pestera undeva departe de civilizatie.
    Acest prim dezavantaj poate fi usor inlaturat printr-o conduita profesionala riguroasa si prin exprimarea unor calitati morale sanatoase.
    Britanicii au mintea deschisa si judeca fiecare roman in parte in functie de calitatile lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here