NEWS ALERT
INCREDIBIL! A sunat la 112 pentru a sesiza un posibil furt şi a primit AMENDĂ de 500 de lei

Imigraţia a fost una dintre temele fierbinţi atunci când s-a pus problema Brexitului. Imigraţia a crescut puternic în Marea Britanie în ultimii ani, după ce ţările din estul Europei au aderat la UE, iar cetăţenii acestora au putut circula liber.

Totodată, crizele din Orientul Mijlociu şi nordul Africii au adus către Regatul Unit o mulţime de oameni aflati în căutarea unei vieţi mai bune şi mai sigure, noteaza Quarz

Un recent studiu efectuat în Marea Britanie a arătat care sunt imigranţii ce le provoacă cele mai mari îngrijorări britanicilor.

Studiul, efectuat pe un esantion reprezentativ de 1668 de adulţi, a relevat că 70 la sută dintre britanici consideră că imigraţia a fost prea mare în ultimii ani. Respondenţii au fost întrebaţi apoi căror imigranţi, aparţinând diferitelor state ale lumii, le-ar interzice să mai între în Marea Britanie.

S-a dovedit că americanii sunt cel mai bine primiţi în Insula, urmaţi de canadieni, irlandezi, australieni şi suedezi.

La coada clasamentului, cei mai nepopulari imigranţi sunt turcii, urmaţi de români şi nigerieni. Regăsim apoi pakistanezii, egiptenii şi ruşii în aceste ultime poziţii ale nepopularităţii.


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

1 COMENTARIU

  1. partial adevarat si totusi incomplet expus. Noi romanii pornim de la premiza de neseriozitate mai peste tot prin Europa; si acest renume se datoreaza ispravilor unora dintre conationalii nostri – care ar fi mai bine sa ramana in tara si sa traiasca intr-o pestera undeva departe de civilizatie.
    Acest prim dezavantaj poate fi usor inlaturat printr-o conduita profesionala riguroasa si prin exprimarea unor calitati morale sanatoase.
    Britanicii au mintea deschisa si judeca fiecare roman in parte in functie de calitatile lui.

Lasă un răspuns