loading...

În filmulețul ajuns de curând pe youtoube se poate observa cum pe cerul luminat de fulgere, în timpul unei furtuni, apare un obiect deschis la culoare și de dimensiuni mici care pare că zboară cu rapiditate în sus.

Deși nu se cunoaște sursa reală a imaginilor, pe Facebook mulți utilizatori au speculat că ar fi vorba despre un OZN.

Scepticii sunt de părere că ciudatul obiect este doar o pasăre. După ei,  zborul acesteia pare nefiresc din cauza vântului puternic, informează mirror.co.uk.

Sursa: realitatea.net


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here