loading...

Un caz șocant a fost descoperit despre o femeie care a fost închisă timp de șapte ani într-un coșciug, și era scoasă doar când răpitorul o viola.

Femeia a trecut prin clipe de groază timp de șapte ani, aceasta este din Statele Unite, și acuma cu acest caz al ei a devenit un film horror pentru toată lumea, povestea lui Collen Stan a atras atenția întregi lumii.

Colleen a fost răpită și ținută prizonieră între 1977 și 1984, perioadă în care a stat închisă într-un cosciug, iar singurele momente când era eliberată de acolo erau acelea în care răpitorul ei o viola.

Ea avea numai 20 de ani când a fost luată pe sus, i s-a pus calusul în gură, a fost dusă într-o pădure, apoi băgată într-o cutie ce i-a fost casă timp de 7 ani.

„Credeam că o să mor. În mintea mea am învățat că pot evada oriunde. Mă eliberam măcar în capul meu”, a declarat ea celor de la The Mirror imediat după ce a fost eliberată.

Ea a evadat în 1984 cu ajutorul soției răpitorului.

Femeia a și depus mărturie la tribunal împotriva soțului ei, iar barbatul a fost condamnat la 104 ani de închisoare.

Chiar dacă și ea era complice, soția a scapăt fără pedeapsă pentru că a colaborat cu autoritățile.

După 32 de ani de la eliberare, povestea fetei a devenit subiectul filmului „Girl în The Box”, film ce va debuta pe marile ecrane din SUA în acest weekend.

Sursa: exclusiv24.net


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here