loading...

Dacă ar fi să rezumăm, astrologia se poate defini ca știința conform căreia aliniamentul constelațiilor și al soarelui afectează viețile noastre la un nivel fundamental. Această știință este extrem de veche, datând de peste 2000 de ani.

Ea se ocupă cu studiul relației dintre Microcosmos și Macrocosmos, sau studiul influenței corpurilor cerești asupra Pământului și a locuitorilor lui. Astrologia este una dintre cele mai vechi științe oculte care a supraviețuit, mai ales sistemul extrem de complicat din culturile babiloniană, egipteană și hindusă, cu toate că învățătura pare să fi fost bine păzită de către vechile grupuri de inițiați.

Există multe forme de astrologie, deși, în termeni populari, cel mai important dintre ele este cel de Astrologie Genetică sau Natală, ce se ocupă de calcularea și de interpretarea temelor natale ale oamenilor. Poate nu toți dintre voi cred în secretele și prezicerile astrologiei, dar cu siguranță știți cu toții că sunt 12 semne zodiacale. Ei bine…lucrurile s-au schimbat puțin.

O echipa de astronomi de la Planetariumul din Minnesota a adăugat un al 13-lea semn zodiacal. Ei consideră că soarele străbate 13 constelații și că lucrul acesta are un impact uluitor asupra omenirii.

Iată care sunt noile date:
◾Capricorn: 20 ianuarie – 16 februarie
◾Varsator: 16 februarie – 11 martie
◾Pesti: 11 martie – 18 aprilie
◾Berbec: 18 aprilie – 13 mai
◾Taur: 13 mai – 21 iunie
◾Gemeni: 21 iunie – 20 iulie
◾Rac: 20 iulie – 10 august
◾Leu: 10 august – 16 septembrie
◾Fecioara: 16 septembrie – 30 octombrie
◾Balanta: 30 octombrie – 23 noiembrie
◾Scorpion: 23 noiembrie – 29 noiembrie
◾Ophiuchus: 29 noiembrie – 17 decembrie
◾Sagetator: 17 decembrie – 21 ianuarie

Este bine să țineți cont de faptul că toate cele 12 zodii, așa cum le știați, își vor menține caracteristicile deja cunoscute.

Sursa: andreilaslau.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here