NEWS ALERT
Neurochirurgul Vlad Ciurea: „Dormiţi fără telefonul mobil în apropiere, priviţi dimineaţa cerul, vinul roşu curăţă vasele de sânge…”

Dacă ar fi să rezumăm, astrologia se poate defini ca știința conform căreia aliniamentul constelațiilor și al soarelui afectează viețile noastre la un nivel fundamental. Această știință este extrem de veche, datând de peste 2000 de ani.

Ea se ocupă cu studiul relației dintre Microcosmos și Macrocosmos, sau studiul influenței corpurilor cerești asupra Pământului și a locuitorilor lui. Astrologia este una dintre cele mai vechi științe oculte care a supraviețuit, mai ales sistemul extrem de complicat din culturile babiloniană, egipteană și hindusă, cu toate că învățătura pare să fi fost bine păzită de către vechile grupuri de inițiați.

Există multe forme de astrologie, deși, în termeni populari, cel mai important dintre ele este cel de Astrologie Genetică sau Natală, ce se ocupă de calcularea și de interpretarea temelor natale ale oamenilor. Poate nu toți dintre voi cred în secretele și prezicerile astrologiei, dar cu siguranță știți cu toții că sunt 12 semne zodiacale. Ei bine…lucrurile s-au schimbat puțin.

O echipa de astronomi de la Planetariumul din Minnesota a adăugat un al 13-lea semn zodiacal. Ei consideră că soarele străbate 13 constelații și că lucrul acesta are un impact uluitor asupra omenirii.

Iată care sunt noile date:
◾Capricorn: 20 ianuarie – 16 februarie
◾Varsator: 16 februarie – 11 martie
◾Pesti: 11 martie – 18 aprilie
◾Berbec: 18 aprilie – 13 mai
◾Taur: 13 mai – 21 iunie
◾Gemeni: 21 iunie – 20 iulie
◾Rac: 20 iulie – 10 august
◾Leu: 10 august – 16 septembrie
◾Fecioara: 16 septembrie – 30 octombrie
◾Balanta: 30 octombrie – 23 noiembrie
◾Scorpion: 23 noiembrie – 29 noiembrie
◾Ophiuchus: 29 noiembrie – 17 decembrie
◾Sagetator: 17 decembrie – 21 ianuarie

Este bine să țineți cont de faptul că toate cele 12 zodii, așa cum le știați, își vor menține caracteristicile deja cunoscute.

Sursa: andreilaslau.ro

Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns