loading...

Angajații spitalului s-au baricadat în saloane și au așteptat intervenția forțelor de ordine. Cu greu au fost potoliți cei peste 50 de țigani care nici nu au vrut să audă că unul de al lor, un bărbat de 36 de ani şi tatăl a şase copii, a murit. Iată mărturia cutremurătoare a unui medic care a crezut că nu mai scapă cu viață.

Un grup de vreo 10-15 țigani au amenințat medicii și pacienții de la Hematologie cu represalii dure după ce un tânăr de 36 de ani a murit de leucemie acută în urmă cu trei ore. Era tatăl a șase copii, cel mai mare are 17-18 ani, și fusese diagnosticat în UK cu boala de care rudele nu știau. Aseară camarazii săi au fost aproape să devasteze interiorul clinicii după ce au auzit că pacientul a fost transferat la ATI, unde nimeni nu poate intre în afara personalului medical. Ei au cerut asistentelor să îl fotografieze viu, din oră în oră, cu telefonul mobil.

„Au năvălit pe ambele uși, au dat cu picioarele în ușă si au intrat pe secție. Am fugit în rezervă, erau o grămadă, cred că erau 10 oameni din care 2 erau extrem de agresivi, erau ținuți de ceilalți cu care veniseră. În momentul acela nu m-am gândit la mine, m-am gandit doar la pacient si la asistenta mea care era singura. Cumva s-au mai liniștit un pic dar făcuseră jaful dinainte, loviseră, spărseseră pe acolo” a afirmat un medic la Spitalul Colentina pentru B1TV.

Scandalul făcut de tiganii nemulțumiți în Spitalul Colentina, a fost surprin si de camerele de supraveghere din incinta unității medicale.

Personalul medical acuză chiar că i s-a pus viața în pericol și a solicitat o colaborare mai eficientă cu polițiștii sau chiar încheierea unui act normativ care să-l protejeze în astfel de situații.

VIDEO AICI


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here