loading...

O sumă de bani incredibil de mare a fost găsită în apartamentul unui șef de la Anticorupție. Din primele estimări ale poliţiştilor, ar fi vorba despre mai mult de 122 de milioane de dolari, la care se adaugă şi câteva milioane de euro.

O razie în apartamentul șefului agenției anticorupție din Rusia a scos la iveală o sumă uriașă de bani. Este vorba despre peste 122 de milioane de dolari și 2 milioane de euro, scrie portalul de ştiri evz.ro.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Dmitry Zakharchenko, șeful Comitetului pentru Securitate Economică și Combaterea Corupției, a fost arestat în urma perchezițiilor, iar banii au fost confiscați, scrie RIA Novosti, citată de Daily Mail.

Zakharchenko a refuzat să declare sursa banilor și a precizat că este nevinovat.

2377151Polițiștii au găsit atât de mulți bani încât nu au mai avut cutii în care să-i depoziteze și s-au oprit din percheziții până găsirea unei soluţii de a-i ridica de la locuinţa lui Zakharchenko.

Potrivit unor surse citate de TASS, banii ar fi de la NOTA-Bank, bancă ce a rămas fără licență în noiembrie anul trecut.

Procurorii au decis ca Dmitry să fie plasat în arest la domiciliu.

Sursa: evz.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here