loading...

Val de teorii ale conspirației în Statele Unite, după ce Hillary Clinton a fost pe punctul de a leșina în timpul ceremoniilor de comemorare a victimelor atacului de la 11 septembrie 2001.

La scurt timp după ce Hillary a fost luată de urgență cu mașina, fiind la un pas de a leșina, ea și-a făcut apariția zâmbind și fiind foate voioasă din apartamentul fiicei sale din New York. Ea a declarat atunci că se simte „excelent”. Însă foarte mulți utilizatori ai rețelelor sociale susțin că femeia care a ieșit din apartamentul lui Chelsea Clinton nu este Hillary Clinton, ci o dublură.

Publicația britanică Daily Mail a sintetizat mai multe astfel de observații. Astfel, mulți au observat „diferențe fizice” între Hillary de la ceremonia memorială și Hillary care ieșea din apartamentul din New York.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


„Degetul arătător este mai lung decât cel pe care are verigheta. Aceasta nu este Hillary”, a scris un utilizator ce are pseudonimul Always Trump.

clinton6-600x300
O femeie a notat că nasul diferă în fotografiile de dinainte și de după momentul leșinului.

clinton3Sursa: aktual24.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here