loading...

Imagini apocaliptice au fost surprinse de diverși oameni, printre care și jurnaliști, și publicate pe rețele de socializare din întreaga lume.

„Râuri de sânge” au început să curgă prin capitala Bangladeshului după ce ploile și sistemul prost de canalizare au făcut ca orașul Dhaka să se inunde.Apa a început să aibă culoare roșie pentru că aici s-au ucis mii de capre, vaci și oi cu ocazia festivalului islamic Eid al-Adha și acest lucru a dus la crearea acestui peisaj desprins din filme horror.

Autoritățile au spus că au organizat locuri speciale unde să fie sacrificate animalele, asta pentru a se putea curăța mai ușor sângele, dar oamenii au preferat în continuare să facă acest lucru în casele lor.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


„Am simțit că merg printr-un cartier post apocaliptic. Sincer vorbind, mi-a fost frică. Era imaginea unei violențe în masă care nu ar trebui să fie experimentată„, a povestit o artistă din Dhaka.

Sursa: stirilekanald.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here