loading...

 Ghimbirul este o plantă cu efecte minunate pentru corpul uman şi despre care se cunoaşte că face adevărate minuni în curele de detoxifiere, dar şi în curele de slăbire.

Totuşi există situaţii în care ar trebui consumat cu precauţie, deoarece anumite asocieri ale ghimbirului pot deveni chiar mortale.

1. Persoanele care au probleme cu stomacul sau plămânii. Ghimbirul nu ar trebui folosit de către persoanele cu inflamații ale stomacului sau plămânilor. Persoanele cu pietre la fiere trebuie să se sfătuiască cu medicul înainte de a recurge la un tratament cu ghimbir, deoarece ghimbirul este colagog, scrie caplimpede.ro.

2. Femeile gravide. Ghimbirul conține stimulente naturale foarte puternice, care ar putea duce la contracții premature. Prin urmare, ar trebui să evitați consumarea acestuia în timpul sarcinii.

3. Bolnavii cronici. Dacă luați orice medicament pentru vreo boală, consultați întotdeauna medicul dacă vreți să consumați ghimbir. În cazul în care suferiți de hemofilie și sunteți sub tratament, trebuie să știți că ghimbirul anulează efectul medicamentului. E riscant să combini ghimbir și anticoagulante, beta-blocante și medicamente pe bază de insulină.

4. Persoanele subponderale. Ghimbirul este o rădăcină uimitoare pentru persoanele care doresc să piardă în greutate, deoarece scade apetitul, accelerează metabolismul și topește grăsimea. Prin urmare, cei care încearcă să câștige în greutate în mod natural ar trebui să-l evite.

5. Persoanele cu tulburări de sânge. Acesta stimulează fluxul de sânge, de aceea poate agrava starea acestor pacienți. De asemenea, trebuie evitată consumarea ghimbirului cu două săptămâni înainte de a suferi o intervenție chirurgicală.

Sursa: romaniatv.net


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here