NEWS ALERT
Ce perversa e moartea! Un tanar din Mehedinti si-a calcat prietenii cu masina, dupa ce tocmai bause cu ei

RED BULL a fost creat pentru a stimula creierul și nu pentru a fi consumat ca băutură inofensivă sau răcoritoare. RED BULL  se comercializează la nivel mondial cu sloganul: ”Mărește rezistența fízica, îmbunătățește capacitatea de concentrare  și viteza de reacție, dă energi­e și o stare de spirit mai bună. Toate acestea se presupune că există într-o cutiuță de RED BULL, băutura energizantă a mileniului, (după cum spun propietarii) .

RED BULL se vinde în aproape o sută de țări. Marca  Taurului Roșu are că principali consumatori  tineri și sportivi, două segmente atractive care au fost captivate de stimulent.

ISTORIA: Băutură a fost creată de  Dietrich Mateschitz, un producător austri­ac , care a descoperit-o  în timpul unei călătorii de afaceri la HONG KONG , unde se întâlnea cu un fabricant de periuțe de dinți .
Lichidul – bazat pe o formulă ce conține cafei­na și taurină – făcea furori în orașul respectiv;  atunci s-a gândit că ar putea aduce produsul în Europa, unde nu era încă nici cunoscut, nici înregistrat, și se putea astfel erija în producător.

ADEVĂRUL DESPRE BĂUTURĂ ESTE ALTUL!

ÎN FRANȚA ȘI DANEMARCA a fost interzisă băutura mortală, datorită componentelor sale  de vitamine amestecate cu GLUCURONOLACTONA. Acesta este un produs chimic de înaltă periculozitate, folosit de către Departamentul de Apărare din Statele Unite în anii 60 pentru stimularea moralului trupelor cantonate în VIETNAM, și acționa ca un drog halucinogen care calma stressul de război. Totuși efectele sale în organism au fost devastatoare și a fost întrerupt datorită numărului mare de cazuri de migrene ,tumori cerebrale și boli ale ficatului manifestate la soldații care au consumat așa ceva.

În plus, pe cutia de RED BULL se poate citi conținutul:
GLUCURONOLACTONA, catalogată între madicamente ca un stimulent.
Ce NU SPUNE cutia de RED BULL, sunt consecințele consumului, care ar obliga  la o serie de AVERTIZĂRI:

1.ESTE PERICULOS SĂ-L BEI  CHIAR DACĂ DUPĂ ACEEA NU FACI EXERCIȚII  FIZICE, pentru ca prin funcția sa energizantă accelerează  ritmul cardíac și iți poate provoca un INFARCT  FULGERĂTOR.

2.Ești în pericol de a suferi o HEMORAGIE CEREBRALĂ, pentru că RED BULL conține compuși care diluați în sânge fac inima să pompeze mai puțin, și faci efort fizic  simțindu-te mai puțin epuizat.

3.Este interzisă combinarea RED BULL cu alcool, pentru că amestecul se transformă într-o ‘bombă mortală’ care ATACĂ DIRECT  FICATUL,  distrugând anumite zone care nu se mai refac niciodată.

4.Una dintre componentele principale ale RED BULL-ului este  vitamina B12, utilizată  în medicină pentru recuperarea pacienților intrați în  coma alcoolică. Astfel consumul energizantului produce hipertensiune și o stare de excitabilitate, ca și cum ai fi în stare de ebrietate, fără a fi băut alcool .

5.Consumul frecvent de RED BULL duce la apariția unei serii de afecțiuni nervoase și neuronale ireversibile (nu se pot recupera).

CONCLUZIE: Este o băutură ce ar trebui interzisă în toată lumea. Venezuela, Republica Dominicană, Puerto Rico și alte țări din Caribe avertizează celelalte națiuni că, amestecul acestui lichid cu alcool creaza  o bombă cu ceas pentru corpul omenesc.

Sursa: avantulliber.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
VIDEO EMOŢIONANT: Poezia „Lacul“, de Mihai Eminescu, recitată în română, de Ambasadorul Marii Britanii, chiar lângă lacul de la Ipoteşti
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns