DISTRIBUIȚI
loading...

Gimnasta Cătălina Ponor spunea vineri pentru News.ro că a refuzat oferta PSD Constanta de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, declarând că politica este „o meserie murdară” si nu vrea să-și arunce numele „într-o astfel de lume”. Liderul PSD Constanta, anunțase că gimnasta se va afla pe un loc eligibil pe listele PSD.

Cătălina a declarat că a primit oferta in urma cu trei-patru zile, chiar din partea președintelui PSD Constanta, Felix Stroe, dar că și-a luat un timp de gândire pentru a da răspunsul.

Sportiva a mai afirmat ca reprezentanții PSD Constanta au făcut anunțul, joi, fără a o anunța. „Probabil au considerat că răspunsul este pozitiv”.

Ea le-a dat răspunsul liderilor joi seara, după ora 23.00, spunând că nu acceptă oferta de a candida.

„Nu voi face politica, nu e pentru mine. Se spune ca e o meserie murdara si nu vreau sa-mi arunc numele in așa ceva, după ani de zile de munca in gimnastica pe propriile eforturi si sacrificii.

Daca eram intr-o tara civilizata, cu politica normala, probabil merita sa o fac. Sunt interesata de sport, nu de politica si vreau sa-mi păstrez numele curat.

Nu aveam cum sa fac bine doua lucruri – in gimnastica este un program, probabil la PSD se dorea alt program si ajungeam sa nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cat îmi va permite sănătatea”, a declarat Catalina Ponor.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa: hotnews.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns