loading...

Gimnasta Cătălina Ponor spunea vineri pentru News.ro că a refuzat oferta PSD Constanta de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, declarând că politica este „o meserie murdară” si nu vrea să-și arunce numele „într-o astfel de lume”. Liderul PSD Constanta, anunțase că gimnasta se va afla pe un loc eligibil pe listele PSD.

Cătălina a declarat că a primit oferta in urma cu trei-patru zile, chiar din partea președintelui PSD Constanta, Felix Stroe, dar că și-a luat un timp de gândire pentru a da răspunsul.

Sportiva a mai afirmat ca reprezentanții PSD Constanta au făcut anunțul, joi, fără a o anunța. „Probabil au considerat că răspunsul este pozitiv”.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Ea le-a dat răspunsul liderilor joi seara, după ora 23.00, spunând că nu acceptă oferta de a candida.

„Nu voi face politica, nu e pentru mine. Se spune ca e o meserie murdara si nu vreau sa-mi arunc numele in așa ceva, după ani de zile de munca in gimnastica pe propriile eforturi si sacrificii.

Daca eram intr-o tara civilizata, cu politica normala, probabil merita sa o fac. Sunt interesata de sport, nu de politica si vreau sa-mi păstrez numele curat.

Nu aveam cum sa fac bine doua lucruri – in gimnastica este un program, probabil la PSD se dorea alt program si ajungeam sa nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cat îmi va permite sănătatea”, a declarat Catalina Ponor.

Sursa: hotnews.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here