loading...

Câțiva turiști străini aflaseră că în Banat este cel mai curat aer de pe planetă. Locul este nu departe de Timișoara.  Știau și de peisajele noastre de poveste și s-au hotărât să facă o excursie pentru a se convinge. Nu bănuiau ce se va întâmpla.

Erau doi turiști din Cehia care si-au luat motocicletele si au venit la Poiana Mărului. Surpriza de care au avut parte le-a tăiat orice dorință de aventură.

S-au cazat peste noapte la o pensiune din Poiana Mărului, dar când s-au trezit au constatat ca remorca cu cele două motociclete, pe care o aveau atașată la mașină, a dispărut.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Cei doi au anunțat polițiștii, care au pornit pe urmele hoților.

In urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au identificat remorca sustrasă la marginea orașului Oțelu Roșu, fiind ascunsă in vegetație. In continuare se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor si a celorlalte bunuri sustrase, declara pentru resita.ro Cecilia Danet, purtator de cuvant al IPJ Caras-Severin.

Poiana Mărului a fost vizitată în această vară de sute de turiști străini, însa localnicii susțin ca nu s-a mai întâmplat ca aceștia să fie prădați de hoți.

Motocicletele furate sunt estimate la peste 10.000 de euro, fiind fabricate in 2015 si 2016.

Referitor la calitatea aerului din zonă, nu sunt povești. Cercetătorii francezi susțin ca aerul din Poiana Mărului este mult mai curat ca cel din zona Cascadei Niagara sau ca cel din unele celebre stațiuni elvețiene.

In zona Poiana Mărului aerul este foarte curat. Exista niște studii care au demonstrat că ionizarea negativă este de 10 ori mai mare decât cea de la Cascada Niagara. Ionizarea negativă face foarte bine la sănătate, previne anumite boli. Studiul a fost făcut de niște cercetători francezi. Noi avem cel mai bun aer curat din zona”, afirma pentru opiniatimisoarei.ro Cristina Curelea, lucrator in turism.

Sursa: opiniatimisoarei.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here