DISTRIBUIȚI
loading...

Câțiva turiști străini aflaseră că în Banat este cel mai curat aer de pe planetă. Locul este nu departe de Timișoara.  Știau și de peisajele noastre de poveste și s-au hotărât să facă o excursie pentru a se convinge. Nu bănuiau ce se va întâmpla.

Erau doi turiști din Cehia care si-au luat motocicletele si au venit la Poiana Mărului. Surpriza de care au avut parte le-a tăiat orice dorință de aventură.

S-au cazat peste noapte la o pensiune din Poiana Mărului, dar când s-au trezit au constatat ca remorca cu cele două motociclete, pe care o aveau atașată la mașină, a dispărut.

Cei doi au anunțat polițiștii, care au pornit pe urmele hoților.

In urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au identificat remorca sustrasă la marginea orașului Oțelu Roșu, fiind ascunsă in vegetație. In continuare se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor si a celorlalte bunuri sustrase, declara pentru resita.ro Cecilia Danet, purtator de cuvant al IPJ Caras-Severin.

Poiana Mărului a fost vizitată în această vară de sute de turiști străini, însa localnicii susțin ca nu s-a mai întâmplat ca aceștia să fie prădați de hoți.

Motocicletele furate sunt estimate la peste 10.000 de euro, fiind fabricate in 2015 si 2016.

Referitor la calitatea aerului din zonă, nu sunt povești. Cercetătorii francezi susțin ca aerul din Poiana Mărului este mult mai curat ca cel din zona Cascadei Niagara sau ca cel din unele celebre stațiuni elvețiene.

In zona Poiana Mărului aerul este foarte curat. Exista niște studii care au demonstrat că ionizarea negativă este de 10 ori mai mare decât cea de la Cascada Niagara. Ionizarea negativă face foarte bine la sănătate, previne anumite boli. Studiul a fost făcut de niște cercetători francezi. Noi avem cel mai bun aer curat din zona”, afirma pentru opiniatimisoarei.ro Cristina Curelea, lucrator in turism.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa: opiniatimisoarei.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns