loading...

Deși unii nu au încredere în acest tratament, dantura acoperită cu folie de aluminiu  a dat rezultate pentru utilizatori. Doriți să vă albiți dantura acasă, fără produse chimice? Iată o soluție!

Luați puțin praf de copt si amestecați-l cu puțină pastă de dinți.

Rupeți o folie de aluminiu și împăturiți-o în două, încât să se potrivească cu lățimea și mărimea dinților voștri.

Puneți pasta obținută pe folia care se va fixa pe dantură. Stați cu ea timp de o oră. Pentru reușită, repetați procedura de doua ori pe zi, timp de o săptămână.

În final veți constata că dinții voștri vor fi mai albi si mult mai curați. Stomatologii spun ca acest tratament este 100% sigur si nu prezintă riscuri.

Totuși, nu abuzați de această tehnică, deoarece folosirea prelungită poate distruge în cele din urma smaltul dinților.

Sursa: bzi.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here