DISTRIBUIȚI
loading...

Am asistat cu mare îngrijorare la ceea ce se întâmplă şi s-a întâmplat în ultima săptămână, prin transformarea unei anchete îndreptăţite şi fireşti privind omorul din culpă al unui om, în mitinguri la comandă împotriva Parlamentului, a aleşilor şi împotriva statului de drept” afirmă Rădulescu.”

Această regie duce din ce în ce mai mult către o tentativă de lovitură de stat, semănând foarte mult cu aceeași tentativă de lovitură de stat care a avut loc după evenimentul de la Clubul Colectiv, care a avut rolul răsturnării şi înlocuirii Guvernului ales democratic – Guvernul Ponta – cu un guvern tehnocrat format, aşa cum se spune pe surse, din ofiţeri acoperiţi supuşi unor interese străine şi împotriva interesului naţional.

Prin aceste mitinguri care se folosesc de moartea unui om, nu se urmăreşte altceva decât negarea cuceririlor Revoluţiei din 1989, şi anume a statului de drept, a democraţiei şi a instituţiilor democratice ale statului, fiind folosite de către indivizi şi individe plătiţi de gruparea Soros, gen Nicuşor Dan, Sorin Ioniţă, Clotilde Armand, Monica Macovei, pentru a cere desfiinţarea Parlamentului bicameral – puterea supremă a poporului în stat – inducerea în rândul populaţiei a senzaţiei de teama de a ieşi la vot şi de a vota conform conştiinţei şi dorinţei lor, transformând un mesaj nihilist prin care venirea acestei grupări la putere ar produce miracole în România.

Informaţiile care circulă, cum că aceste mitinguri ar continua până în decembrie, înaintea alegerilor, ne duc spre concluzia de încercare a unei lovituri de stat, care, împreună cu atacurile permanente ale acestei grupări, dublate de atacurile reprezentanţilor DNA, ale Guvernului Cioloş şi ale preşedintelui României asupra Parlamentului României, cu criza din justiţie şi starea de tensiune create forţat în rândul magistraţilor şi către un stat în disoluţie şi către încercarea clară a acestei grupări soroşiste, împreună cu partidul de dreapta susţinut de preşedintele Iohannis, de a pune mâna nedemocratic pe toate pârghiile puterii în stat: Parlament, Guvern şi Justiţie(…)

Schimbarea conducerii Ministerului de Interne prin fabricarea de dosare compromiţătoare unora din conducerea acestui minister creează un scenariu plauzibil, în care rolul noului ministru de interne este de a permite exaltarea violenţelor şi a mitingurilor stradale împotriva instituţiei fundamentale a statului, Parlamentul, şi de a permite, la un anumit moment, incidente stradale care să determine reacţii din partea populaţiei greu de evaluat” mai susține deputatul.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Autor: B.I.; Sursa: In Politics


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

5 COMENTARII

  1. Buna ziua!Asa-zisa „refline”,la o „lovitura de stat”,mi-e greata si mi-e voma!Cum poate cristian radulescu sa scria asa ceva?Am scris cu litera mica!Am intrat,pur si simplu,pe „InfoAlert”;data viitoare,o sa fiu mai atent!Citit „www.meritocratia.ro”,si o sa inteleset!La revedere!

  2. Mă nerusinatilor de PSD-iști, va e frică ca nu vă mai rămâne ciolan de ros. Chiar nu va e rușine și chiar nu mai aveți frica de dumnezeu ? Aveți copii acasă care vor plăti ptr gunoiul vostru. Tâmpiții dracului. Vreți sa dezbinați o țară pentru ambițiile voastre, tâmpiților ?

  3. Ce rahat de articol psd-ist!
    Psd-isti inventeaza zi lumina stiri fanteziste numai ca sa sperie lumea sa ii aleaga pe „cinstitii psd-isti” ;), si nu pe anti-psd-isti, ca aia „sunt rai si vor sa dea o lovitura de stat” 😉 psd-istilor care dau lovitura de stat Romaniei distrugand-o sistematic incontinuu, din 1989 incoace.

Lasă un răspuns