loading...

Cazul de mai jos a șocat comunitatea unui orășel din China, iar foarte multă lume se întreabă cum de este posibil așa ceva.

Totul a început după ce mai mulți vecini au descoperit o practică bizară folosită de doi părinți. Aceștia au o fată în vârstă de 13 ani, bolnavă de paralizie cerebrală congenitală.Din cauza afecțiunii, micuța are dureri cumplite. Poate părea incredibil, însă pentru a-i ameliora suferința și pentru a o calma părinții o îmbată în fiecare seară, dându-i să bea un pahar de alcool.

Ce este și mai grav este că tânăra s-a obișnuit cu acest „tratament” și, ori de câte ori nu primește doza zilnică, devine și mai agitată. Părinții sunt conștienți că, pe termen lung, această practică nu va avea rezultate pozitive, însă susțin că nu au de ales, deoarece nu au banii necesari pentru a cumpăra calmante.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Sursa: extranews.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here